05 Mart 2013 11:39

Kardemir’de toplusözleşme imzalanmadı

ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı A. Cengiz Gül yaptığı yazılı açıklama ile Karabük Demir Çelik İşletmelerinde (KARDEMİR) sürdürülen ve 04 Mart 2013 tarihinde yapılan son toplusözleşme görüşmesinde,  Kardemir çalışanının kabul edeceği bir ücrete gelinemediği için toplusözleşme imzal

Kardemir’de toplusözleşme imzalanmadı
Paylaş

ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı A. Cengiz Gül yaptığı yazılı açıklama ile Karabük Demir Çelik İşletmelerinde (KARDEMİR) sürdürülen ve 04 Mart 2013 tarihinde yapılan son toplusözleşme görüşmesinde,  Kardemir çalışanının kabul edeceği bir ücrete gelinemediği için toplusözleşme imzalanmadığını bildirdi.

Çelik işçisinin kabul etmeyeceği ve yeni giren bin 72 işçinin toplusözleşmeden faydalanamayacağı bir sözleşmeyi imzalamayacaklarını vurgulayan Gül, “Çelik-İş Sendikası tüm üyelerinin faydalanacağı bir sözleşme ısrarımızı sonuna kadar sürdüreceğiz. 04 Mart 2013 tarihli Kardemir İşçisi ile Çelikhane’de yaptığımız toplantıda çizdiğimiz kırmızı çizgilerimiz net bir şekilde devam etmektedir. İlk söylediğimiz söz, son sözümüzdür. Kardemir işçisinin kabullenmeyeceği bir sözleşmeyi asla imzalamayacağız ve kendimize inancımız başarıyı getirecektir. Bu sözleşmeyi KARDEMİR işçisi imzalayacaktır” dedi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

2B mağdurları Meclis'e aktı

SONRAKİ HABER

Resim ve heykelde eleştiri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...