05 Mart 2013 10:23

Juventus evinde tura yakın

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde 2.turun rövanş karşılaşmaları devam ediyor.İlk karşılaşmada Celtic’i 3-0 yenmeyi başaran Juventus, İskoç takımını bugün evinde ağırlayacak. Celtic Park’ta Alessandro Matri, Claudio Marchisio ve Mirko Vucinic’in golleriyle rakibine üstünlük sağlayan İtalyan ekibinin turu atlaması kuvvetle muhte

Juventus evinde tura yakın
Paylaş

ŞAMPİYONLAR Ligi’nde 2.turun rövanş karşılaşmaları devam ediyor.

İlk karşılaşmada Celtic’i 3-0 yenmeyi başaran Juventus, İskoç takımını bugün evinde ağırlayacak. Celtic Park’ta Alessandro Matri, Claudio Marchisio ve Mirko Vucinic’in golleriyle rakibine üstünlük sağlayan İtalyan ekibinin turu atlaması kuvvetle muhtemel. Ev sahibi avantajı ve sağlam savunmasıyla Juventus’un bu karşılaşmada en güvendiği isimlerin başında Sebastian Giovinco ve Alessandro Matri geliyor.

Andrea Pirlo ile orta sahayı çekip çeviren  Juventus, Buffon ile kalesini gole kapatmayı planlıyor.

Celtic Park’ta iyi oyuna rağmen beklemediği bir skorla sahadan mağlup ayrılan Celtic, İskoçya Ligi’nde şampiyonluğu garantilemesinin de verdiği rahatlıkla turu atlamak için her şeyi yapacak. Bu durum Juventus’un kontra ataklardan faydalanma ihtimalini de arttırıyor.

Zorlu karşılaşmanın işaretini verecek isim ise Türkiye’den Fırat Aydınus olacak.

PSG’NİN İŞİ KOLAY OLMAYACAK

Valencia’yla Mestalla’da oynana ilk maçta takımın en büyük kozu İsveçli Zlatan İbrahimovic’inkarşılaşmanın sonunda gördüğü kırmızı kart ve yine son dakikalarda yenilen gol PSG’nin keyfini bir hayli kaçırmıştı.
Ezequiel Lavezzi ve Javier Pastore ile Valencia deplasmanında öne geçen Fransız ekibi, İbrahimovic’in yokluğunda yine bu isimlerle turu geçmek istiyor. Katarlı milyarderlerin takımın başına geçmesiyle birlikte takıma yıldızları toplayan PSG’ye evinde 2-1 mağlup olan Valencia, deplasmanda rakibini yenerek turu geçen taraf olmak istiyor. Özellikle sağ kanadı Sofiane Feghouli ile etkili kullanan Valencia, Roberto Soldado ile topu buluşturduğu takdirde gole uzak olmayacaktır. Her iki karşılaşma da saat 21.45’te başlayacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Jazz’ı Enes yaptı, maçı Ersan kazandı

SONRAKİ HABER

36 yıl sonra patladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...