05 Mart 2013 08:22

Tüm Bel Sen’den sağduyu çağrısı

KESK Ankara Şubeler Platformu, iki gündür Ankara Yüksel Caddesi’nde zabıtaların seyyar satıcılara ve sokak sanatçılarına saldırmasıyla ilgili basın açıklaması yaparak, “Yaşanan bu duruma karşı sağduyulu olmalıyız” dedi.Tüm Bel Sen 2 Nolu Şube üyeleri başta olmak üzere, KESK Ankara Şubeler Platformu üyel

Tüm Bel Sen’den sağduyu çağrısı
Paylaş

KESK Ankara Şubeler Platformu, iki gündür Ankara Yüksel Caddesi’nde zabıtaların seyyar satıcılara ve sokak sanatçılarına saldırmasıyla ilgili basın açıklaması yaparak, “Yaşanan bu duruma karşı sağduyulu olmalıyız” dedi.

Tüm Bel Sen 2 Nolu Şube üyeleri başta olmak üzere, KESK Ankara Şubeler Platformu üyeleri Yüksel Caddesi’nde, “Emekçilere ve sendikamıza yönelik saldırıları kınıyoruz” pankartı altında toplandı.

KESK Ankara Şubeler Platformu adına açıklamayı okuyan İsmail Kaygusuz yaşanan olayları kesinlikle onaylamadıklarını belirterek, “Belediye emekçileri içerisinde 23 yıldır örgütlü bir sendika olarak, bu sokakların halktan ve emekten, özgürlükten yana olan sanatsal etkinliklere açık olması gerektiğine inanıyoruz. Biz gücünü sokaklardan alan, sokaklarda örgütlenen bir sendika olarak yaşananlardan büyük üzüntü duymaktayız” dedi. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Metalde uyuşmazlık, grev ihtimali kapıda

SONRAKİ HABER

Limanda MIP'e rahat yok!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...