05 Mart 2013 04:23

Cezaevi ring aracı devrildi: 28 yaralı

Sivas Kapalı Cezaevi’nden Tekirdağ’a tutukluları götüren ring aracının kaza yapması sonucu 14 asker, 12 tutuklu ve aracın şoförü ile yedek şoför yaralandı.Kaza gece saatlerinde Sivas-Ankara karayolu, Köklüce köyü yakınlarında meydana geldi. Sivas Kapalı Cezaevi'nden, Tekirdağ'a tutukluları götürmek &

Cezaevi ring aracı devrildi: 28 yaralı
Paylaş

Sivas Kapalı Cezaevi’nden Tekirdağ’a tutukluları götüren ring aracının kaza yapması sonucu 14 asker, 12 tutuklu ve aracın şoförü ile yedek şoför yaralandı.

Kaza gece saatlerinde Sivas-Ankara karayolu, Köklüce köyü yakınlarında meydana geldi. Sivas Kapalı Cezaevi'nden, Tekirdağ'a tutukluları götürmek üzere yola çıkan ring aracı yolda oluşan buzlanma nedeni ile kontrolden çıkarak devrildi. Kazada şoför Yunus Emre Selvi ile birlikte 14 asker, 12 mahkum ve 1 yedek şoför olmak üzere toplam 28 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Sivas'ta bulunan Numune, Devlet ve Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şoför Yunus Emre Selvi'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Van’da taşeron işçiler komite kurdu

SONRAKİ HABER

Chavez'in sağlık durumu kötüye gidiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...