27 Nisan 2011 08:51

Bölge’de bağımsız adayların pusuladaki sıralamaları belli oldu

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku'nun Diyarbakır, Batman, Urfa ve Antep adaylarının oy pusulalarındaki sıraları belli oldu.Diyarbakır’da İl Seçim Kurulunda yapılan kura çekimi ile toplam 9 bağımsız adayın yarışacağı oy pusulasındaki sıralama belli oldu. Diyarbakır’da Leyla Zana 2’nci, Nursel Aydoğan 3’ünc&uu

Bölge’de bağımsız adayların pusuladaki sıralamaları belli oldu
Paylaş

Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku'nun Diyarbakır, Batman, Urfa ve Antep adaylarının oy pusulalarındaki sıraları belli oldu.

Diyarbakır’da İl Seçim Kurulunda yapılan kura çekimi ile toplam 9 bağımsız adayın yarışacağı oy pusulasındaki sıralama belli oldu. Diyarbakır’da Leyla Zana 2’nci, Nursel Aydoğan 3’üncü, Emine Ayna 4’üncü, Hatip Dicle 5’inci, Şerafettin Elçi 7’nci., Altan Tan 8’inci sırada yer alıyor.

Batman’da Emek Demokrasi ve Özgürlük Blokunun bağımsız adayları Ayla Akat Ata ve Bengi Yıldız’ın da oy pusulasındaki sıralamaları belli oldu. İl Seçim Kurulunda yapılan kura çekimi ile Yıldız 1’inci sırada Ata ise 2’nci sırada yer aldı.

Oldukça fazla bağımsız aday olan Urfa’da toplam 10 aday için yapılan kura çekiminde Emek, Demokrasi ve Özgürlük Bloku adayları İbrahim Binici 4’üncü sırada, İbrahim Ayhan ise 9’uncu sırada yer aldı.

Antep İl Seçim Kurulunda yapılan kura çekimi sonucu Blokun adayı Akın Birdal oy pusulasında 3’üncü sırada yer aldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

1 Mayıs Çorum, Bolu ve Isparta’da da kutlanacak

SONRAKİ HABER

12 Eylül Paşasından belediye başkanı olursa...

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...