27 Nisan 2011 08:49

1 Mayıs Çorum, Bolu ve Isparta’da da kutlanacak

1 MAYISI Çorum’da kutlayacak olan işçi ve emekçiler Pazar günü saat 12.00’de Saat Kulesi’nde toplanarak Abide Kavşağı’na yürüyecek. KESK, DİSK ve Türk-İş tarafından oluşturulan Tertip Komitesi, çalışmalarını sürdürürken, kentin değişik bölgelerine asılan afiş ve pankartlarla 1 Mayı

1 Mayıs Çorum, Bolu ve Isparta’da da kutlanacak
Paylaş

1 MAYISI Çorum’da kutlayacak olan işçi ve emekçiler Pazar günü saat 12.00’de Saat Kulesi’nde toplanarak Abide Kavşağı’na yürüyecek. KESK, DİSK ve Türk-İş tarafından oluşturulan Tertip Komitesi, çalışmalarını sürdürürken, kentin değişik bölgelerine asılan afiş ve pankartlarla 1 Mayıs’ın duyurusu yapılıyor. Emek Partisi de bildiri dağıtımlarıyla Çorumluları 1 Mayıs’a çağırıyor.

1 Mayıs Bolu’da da kutlanacak. Belediye-İş Bolu Şubesi kutlama için başvuruda bulundu. İşçi ve emekçiler 1 Mayısta, Hükümet Meydanı’nda (Kardelen sinemaları önü) saat 12.00’de toplanarak miting yapacaklar.

1 Mayıs Isparta’da da KESK, DİSK ve Türk-İş’in çağrısıyla kutlanacak. 1 Mayıs için çalışmalar sürerken, Emek Gençliği de 1 Mayısı halka anlatmak için stand açtı. Şehir merkezinde açılan stand 3 gün açık kalacak. Isparta’da 1 Mayısa katılacak emekçiler saat 12.00’da 6 Mart Kapalı Spor Salonu önünde toplanacaklar. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

‘Gelecek biziz, gelecek şifresiz’

SONRAKİ HABER

Bölge’de bağımsız adayların pusuladaki sıralamaları belli oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...