26 Nisan 2011 14:35

Mersin’de Çözüm Çadırı’na sert müdahale

Mersin’de kurulan Demokratik Çözüm Çadırı’na polis tarafından ikinci kez panzerlerle müdahale edildi. Polisin sert müdahalesinde çadırda bulunan 20 bine yakın kitle de taşlarla karşılık verdi.Mersin’in Akdeniz İlçesi Güneş Mahallesi’nde ikinci kez kurulan Demokratik Çözüm Çadır

Mersin’de Çözüm Çadırı’na sert müdahale
Paylaş

Mersin’de kurulan Demokratik Çözüm Çadırı’na polis tarafından ikinci kez panzerlerle müdahale edildi. Polisin sert müdahalesinde çadırda bulunan 20 bine yakın kitle de taşlarla karşılık verdi.

Mersin’in Akdeniz İlçesi Güneş Mahallesi’nde ikinci kez kurulan Demokratik Çözüm Çadırı’na polis, panzerler, TOMA araçları ve gaz bombaları ile müdahale etti. Sert müdahalede polis tarafından plastik mermilerde kullanıldığı görülürken, çadırın içinde ve çevresinde bulunan 20 bine yakın yurttaşta müdahaleye karşılık verdi. Taşlar ve molotof kokteyleri ile karşılık verilen müdahalede başlayan çatışmalar, Akdeniz İlçesi’nin tüm sokaklarına yayıldı. polisin müdahalesinden dolayı çok sayıda kişi yaralandı. Çatışmalar bir çok noktada devam ediyor. (Mersin/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Üç baba....

SONRAKİ HABER

‘Hıdır Amca’ oğullarına veda edemedi ama…

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...