25 Nisan 2011 14:35

Taksim'de 1 Mayıs için anlaşma sağlandı

Sendikalarla yaptığı toplantı sonrası konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "1 Mayıs Pazar günü, kutlamaların Taksim'de yapılması konusunda işbirliği içinde bulunmayı kararlaştırdık" dedi.İstanbul Valiliği'nde, 1 Mayıs Dünya Emekçiler Günü'ne ilişkin düzenlenen toplantı sonrasında aç

Taksim'de 1 Mayıs için anlaşma sağlandı
Paylaş

Sendikalarla yaptığı toplantı sonrası konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, "1 Mayıs Pazar günü, kutlamaların Taksim'de yapılması konusunda işbirliği içinde bulunmayı kararlaştırdık" dedi.

İstanbul Valiliği'nde, 1 Mayıs Dünya Emekçiler Günü'ne ilişkin düzenlenen toplantı sonrasında açıklama yapan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, sivil toplum kuruluşları, sendika genel başkanları, diğer yetkililer ve emniyet görevlilerinin de katılımıyla toplantı yaptıklarını söyledi. 1 Mayıs günüyle ilgili bilgileri birbirleriyle paylaştıklarını söyleyen Mutlu, "Bu günün kutlanması konusunda iş birliğimizi bir kez daha gözden geçirdik. Bütün bu çalışmalar sonucunda da 1 Mayıs pazar günü, Taksim Meydanı'nda İstanbul'da Emek ve Dayanışma Günü'yle ilgili kutlamaların yapılması hususunda işbirliği içerisinde bulunmayı kararlaştırdık" dedi. Emniyete yoğun destek vereceklerini, geçen yılki işbirliği çerçevesinde daha yoğun bir işbirliğini gerçekleştireceklerini belirten Mutlu, "İstanbulumuz, ümit ediyorum, arzu ediyorum ve inanıyorum ki o günü güzel bir şölen günü olarak, bir emek günü olarak en iyi şekilde değerlendirecektir" diye konuştu.

Meydanlarda yapılan her toplantının demokrasinin büyümesi, güçlenmesi, emeklerinin değerinin artması noktasında kıymetli gördüklerini sözlerine ekleyen Mutlu, bu konuda ciddi ortaklaşmanın işbirliğinin yürütülmekte olduğunu da ifade etti. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Vakkas Dalkılıç mezarı başında anıldı

SONRAKİ HABER

AKP'li vekil adayının oğlu halka ateş açtı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...