Mihriban Şagil evli olduğu erkek tarafından bıçakla yaralandı
Karaman'da ettikleri kavga sonrası evden ayrılan Mihriban Şagil adlı kadın evli olduğu erkek Serhat Şagil tarafından 5 yerinden bıçaklandı. Mihriban Şagil’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Fotoğraf: DHA
Karaman'da Mihriban Şagil adlı kadın evli olduğu erkek Serhat Şagil tarafından vücudunun 5 yerinden bıçaklandı.
DHA’nın haberine göre, Konya'nın Karatay ilçesinde oturan Serhat ve Mihriban Şagil çifti dün belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından Mihriban Şagil evi terk edip, Karaman'da Sakabaşı Mahallesi'ndeki ailesinin yanına gitti.
Serhat Şagil de bugün Karaman'a giderek görüşmek için eşini Sıla Parkı'na çağırdı. Çift burada görüştüğü sırada Serhat Şagil, eşini vücudunun 5 yerinden bıçakladıktan sonra aynı bıçağı kendi karnına sapladı.
Yaralılardan Mihriban Şagil olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Serhat Şagil de özel bir hastaneye kaldırıldı. Mihriban Şagil’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. (HABER MERKEZİ)
Evrensel'i Takip Et