13 Şubat 2013 09:10

Tapu emekçileri can güvenliği istiyor

Adana'da tapu kadastro emekçilerine yönelik saldırılar protesto edildi.Tapu Kadastro Müdürlüğü önünde yapılan açıklamada konuşan Bağımsız Yapı İmar Sen Adana İl Temsilcisi Hakan Toprakezer, Yüreğir Tapu Müdürlüğünde çalışan Ömer Akgün’ün görevi sırasında darp edi

Tapu emekçileri can güvenliği istiyor
Paylaş

Adana'da tapu kadastro emekçilerine yönelik saldırılar protesto edildi.

Tapu Kadastro Müdürlüğü önünde yapılan açıklamada konuşan Bağımsız Yapı İmar Sen Adana İl Temsilcisi Hakan Toprakezer, Yüreğir Tapu Müdürlüğünde çalışan Ömer Akgün’ün görevi sırasında darp edildiğini ve bıçaklı saldırıya uğradığını söyledi.

Yaşanan bu vahim olayın bir kez daha yoğun iş yükü altında hizmet vermeye çalışan tapu kadastro emekçilerinin hiçbir can güvenliğinin olmadığını gösterdiğini ifade eden Toprakezer, “Tapu ve Kadastro çalışanları olarak kamudaki en düşük ücreti almamıza rağmen yapmamız gereken işin 4-5 katı iş yapmak zorunda bırakılıyoruz” dedi. Artan iş yüküne karşı ne çalışma mekanlarının ne de çalışan sayısının yeterli olmadığının altını çizen Toprakezer, “Bu saldırı Tapu kadastro çalışanlarına yönelik ilk saldırı değil. Yoğun iş yükü altında psikolojimiz de bozuluyor” dedi. Emniyet ve yetkilileri göreve çağıran Toprakezer, “Tapu çalışanları olarak çalışma koşullarımızın düzeltilmesini ve can güvenliğimizin sağlanmasını talep ediyoruz.” (Adana/ EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Cam işçilerinden dayanışma yemeği

SONRAKİ HABER

Nisyan

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa