25 Nisan 2011 10:16

Aşk-ı Memnu Antalya sahnesinde

SELMAN Ada’nın opera için bestelediği, Halid Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eseri Aşk-ı Memnu, bu kez opera sahnesinde hayat buluyor. Yasak aşk ve evlilik arasında yaşanan bir hikayeyi konu alan eserin prömiyeri, 10 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Eser prömiyerin ardından 12 ve 14 May

Aşk-ı Memnu Antalya sahnesinde
Paylaş

SELMAN Ada’nın opera için bestelediği, Halid Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eseri Aşk-ı Memnu, bu kez opera sahnesinde hayat buluyor. Yasak aşk ve evlilik arasında yaşanan bir hikayeyi konu alan eserin prömiyeri, 10 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Eser prömiyerin ardından 12 ve 14 Mayıs tarihlerinde de sahnede olacak.

Selman Ada’nın bestelediği ve Tarık Günersel’in librettosunu yazdığı  2 perdelik opera eserini Murat Göksu sahneye koyuyor.

ANTDOB sanatçılarının güçlü performanslarıyla sahnelenecek olan eserde ; ‘Bihter’ karakterini Nurdan Küçükekmekçi Aydın ve Sema Çavuşoğlu; ‘Behlül’ karakterini ise Oğuz Çimen ve Göksay Yaran dönüşümlü olarak canlandırıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul gülmeye hazırlanıyor!

SONRAKİ HABER

İsveç hükümetine insan hakları ihlalleri eleştirisi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...