25 Mart 2023 01:21

Cem Adrian'ın, geliri depremzedeler için kullanılacak "Hüküm" şarkısı yayınlandı

Cem Adrian ile Mark Eliyahu, geliri depremzedeler için kullanılacak şarkıları Hüküm'ü yayınladı.

Cem Adrian | Fotoğraf (arşiv): 35milimetre/Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Paylaş

Şarkıcı Cem Adrian ile besteci ve kamança ustası Mark Eliyahu, Maraş merkezli depremlerden etkilenenler için hazırladıkları şarkıyı yayınladı.

Adrian, geliri depremden etkilenenler için kullanılacak özel şarkısı Hüküm'ü, Umuttan Çocuklar Derneğinin YouTube hesabında yayınladı. Sanatçılar, yeni şarkının duyurusunu sosyal medya hesaplarından yaptı.

"SANKİ BUNU BU HALKA BORÇLUYDUK"

Cem Adrian, Instagram hesabında yayımladığı mesajda, "İçimden gelen her şeyi üzerine yazdım. Şarkıyı Mark'a gönderip içinde onun da olmasını istediğimi söyledim. Sanki bunu bu halka borçluyduk, bizi hep bağrına basan o insanlara. Bu şarkıyı yazmaya, çalmaya, söylemeye. Yaralı, kalbi kırık, acılı halkım. Sizi ne unutacağız, ne de unutturacağız. Sonsuza dek, söz veriyorum" diye yazdı.

"GELİRLERİNİN TAMAMI SONSUZA DEK DEPREMZEDELER İÇİN KULLANILACAK"

Mark Eliyahu ise yayınladığı mesajda acı ve kederin çok büyük olduğunu belirterek, afetzedelerin yaşadıklarını kalbinin derinliklerinde hissettiğini kaydetti. Eliyahu, "Şarkının YouTube'daki izlenme ve diğer tüm mecralardaki dinlenme gelirlerinin tamamı sonsuza dek depremzedeler için kullanılacak" mesajını paylaştı. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Memet Ali Alabora’nın yönettiği “Galler bir sığınak ülkesidir” filmine Londra’da büyük ödül

SONRAKİ HABER

AKP ile Yeniden Refah'ın ittifak protokolünde "6284" göndermesi: Aile bütünlüğü için yasalardaki hükümler ayıklanacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa