24 Mart 2023 16:56

Aleyna Eroğlu: Batuhan Karadeniz'in ilk şiddeti değil

Eski futbolcu Batuhan Karadeniz'in kendisini darbettiğini iddia ederek şikayetçi olan Aleyna Eroğlu, Karadeniz'e verdiği yüklü miktardaki parayı da geri istediğini söyledi.

Aleyna Eroğlu | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Eski futbolcu Batuhan Karadeniz'in kendisini darbettiğini iddia ederek şikayetçi olan Aleyna Eroğlu yaşadıklarını anlattı. Eroğlu, “Bu Batuhan'ın bana ilk şiddeti değil. Birkaç defa daha şiddet uygulamıştı" dedi. Eroğlu'nun annesi Arzu Yurter ise ellerindeki delillerle birlikte hukuki süreci başlattıklarını belirterek, Batuhan Karadeniz hakkında da uzaklaştırma kararı aldırdıklarını söyledi. 

Bir televizyon kanalındaki moda programı ile tanınan Aleyna Eroğlu, 22 Mart günü sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla, bir süredir ilişkisi olan futbolcu Batuhan Karadeniz tarafından darbedildiğini iddia etmişti. Sosyal medyada gündem olan olaya ilişkin Aleyna Eroğlu açıklamalarda bulundu.

" 'MARTIDAN DÜŞTÜM' DEDİM" 

DHA'ya konuşan Aleyna Eroğlu, Karadeniz'in kendisini daha önce de darbettiğini belirterek, “Bu Batuhan'ın bana ilk şiddeti değil. Birkaç defa daha şiddet uygulamıştı. Daha fazlası artık böyle can havliyle kaçarken saçımdan sürüklemesi, dizlerimi yırtması, annemin beni gördüğünde 'martıdan düştüm' dedim" diye konuştu.

Batuhan Karadeniz'e para verdiğini ve onun transfer olunca geri vereceğini söylediğini anlatan Eroğlu, "Kendisi kurnaz biri olduğu için bunu kullanıp yıllarca hayatımda kaldı. Çünkü ben o parayı Batuhan'dan aldığımda hayatımda olmayacağını biliyordu" dedi. Batuhan Karadeniz'in kendisine kendi arkadşalarının yanında da şiddet uyguladığını, el kaldırdığını ve vurduğunu iddia eden Eroğlu, parayı sormak ve Karadeniz'in birlikte olduğu kişiye de durumu aktarmak için kaldıkları otele gittiğini de söyledi.

Şu ana kadar Karadeniz'e verdiği paraların 300 bin TL'yi geçtiğini ve geri istediğini belirten Eroğlu, karakola giderek Batuhan Karadeniz hakkında şikayetçi olarak uzaklaştırma kararı aldırdıklarını da belirtti.  (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Aziz Yıldırım'a 108 bin lira tazminat

SONRAKİ HABER

Çin-Rusya yakınlaşması mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa