25 Nisan 2011 02:32

1 Mayıs Samsun’da kutlanacak

İŞÇİ ve emekçiler 1 Mayıs’ı Samsun’da da kutlayacak. 1 Mayıs Pazar günü saat 12.00’da RAY apartmanları önünden toplanacak olan işçi ve emekçiler buradan Cumhuriyet Meydanı’na yürüyecekler.Konuyla ilgili görüştüğümüz Türk-İş Samsun Temsilcisi İsmail Ekşioğlu, 1 May

1 Mayıs Samsun’da kutlanacak
Paylaş

İŞÇİ ve emekçiler 1 Mayıs’ı Samsun’da da kutlayacak. 1 Mayıs Pazar günü saat 12.00’da RAY apartmanları önünden toplanacak olan işçi ve emekçiler buradan Cumhuriyet Meydanı’na yürüyecekler.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Türk-İş Samsun Temsilcisi İsmail Ekşioğlu, 1 Mayıs’ı Türk-İş ve KESK olarak birlikte kutlayacaklarını bildirdi. Mitinge tüm samsunluları davet eden Ekşioğlu, “Kutlama şenlik içinde yapılacak. Seçim öncesi yapılacak böyle bir etkinlikte, işçi ve emekçi kesimlerin somut talepleri ve sıkıntılarını yüksek sesle alanlarda iktidara duyurmaya çalışacağız” dedi. Türk-İş ve KESK’e bağlı bütün sendikalarla bir araya geldiklerini ve çalışmaları planladıklarını dile getiren Ekşioğlu, şöyle devam etti: “29 Nisan’da saat 18.00’da Konak Sineması önünden başlayıp Çiftlik boyunca 1 Mayısa çağrı el ilanlarını dağıtacağız. Ayrıca her sendika şubesi 1 Mayısa kadar çağrı amacıyla basın açıklamaları yapacak.” (Samsun/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul’da çözüm çadırına polis saldırısı

SONRAKİ HABER

İnsanlığın uzun yürüyüşü: Demokrasi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...