12 Şubat 2023 13:13

TV100 muhabiri, '6 gündür elektriğimiz yok' diyen depremzededen mikrofonu sakladı

Adıyaman'da TV100 muhabiri Sertaç Murat Koç, canlı yayın esnasında "6 gündür elektriğimiz yok" diye tepki gösteren yurttaşın sesi duyulmasın diye mikrofonu sakladı.

TV100 canlı yayınından ekran görüntüsü alınmıştır

Paylaş

Adıyaman'dan yayın yapan TV100 muhabiri Sertaç Murat Koç, yayın sırasında "6 gündür elektriğimiz yok" diye tepki gösteren yurttaşın sesi duyulmasın diye mikrofonu sakladı, yurttaşı kameranın görüş açısından iterek susturmaya çalıştı.

Maraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin büyük yıkıma yol açtığı kentlerden biri olan Adıyaman'da TV100 muhabiri Sertaç Murat Koç, kentte kurulan afet koordinasyonunun başında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun olduğundan bahsederken, çevredeki bir yurttaş araya girerek yaşadığı sıkıntıları, yardımın gelmediğini anlatmaya çalıştı.

Bu esnada elindeki mikrofonu arkasına saklayan TV100 muhabiri, yaşadığı sıkıntıları anlatmaya ve tepki göstermeye çalışan yurttaşı da kamera açısından uzaklaştırmak için itti. TV100 muhabiri Koç'un engellemeye çalıştığı yurttaşın "Köydeyiz 6 gündür elektrik yok, ben konuşmak istiyorum, söyleyin 6 gündür elektiriğimiz yok, çadırımız yok" dediği duyuldu. Yaşnanların hemen ardından yayın kesildi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Adıyaman'da depremde yıkılan binanın müteahhidi: Vicdanım rahat, 44 bina yaptım binaların 4'ü yıkıldı

SONRAKİ HABER

Meslek Yüksekokulu öğrenci ve öğretmenlerinden depremzedelere soba

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...