24 Nisan 2011 10:13

Taşeron işçisinin direnişi 44. gününde

 İZMİR Buca Belediyesi’nde taşeron işçisi olarak Batı Gül Tunç, eyleminin 44. gününde CHP’li belediyelerin sessizliğine isyan etti.Taşeron işçisi Batı Gül Tunç, İzmir Basmane’de direnişinin 44. günü nedeniyle basın açıklaması yaptı. “Buca Belediyesi’nde taşeron işçi ola

Taşeron işçisinin direnişi 44. gününde
Paylaş

 İZMİR Buca Belediyesi’nde taşeron işçisi olarak Batı Gül Tunç, eyleminin 44. gününde CHP’li belediyelerin sessizliğine isyan etti.
Taşeron işçisi Batı Gül Tunç, İzmir Basmane’de direnişinin 44. günü nedeniyle basın açıklaması yaptı. “Buca Belediyesi’nde taşeron işçi olarak çalışıyordum. Taşerona ve sendikasız çalışmaya karşı mücadele ettiğim için işten atıldım” diyen Tunç, CHP İzmir İl Binası’nda direnişine devam edeceğini söyledi. Buca’da sendikalı iş hakkı için mücadele ederken CHP İl Başkanı Tacettin Bayır’ın sendikalı iş sözünün arkasında durmadığını kaydeden Tunç, “Direniyorum çünkü hala işsizim. Direniyorum çünkü hala sendikasızım. Direniyorum çünkü hala CHP belediyelerinde taşeron sistemi devam ediyor” dedi. CHP üyelerinin kendisini görmemesi için il binasına girerken kendisini görmemezlikten geldiğini belirten Tunç, “Haykırıyorum taleplerim en doğal hakkımdır, taleplerim bu ülkede en temel anayasal haktır” diye ifade etti. (İZMİR)

ÖNCEKİ HABER

70 ilin geliri, giderini karşılamaya yetmedi

SONRAKİ HABER

Tartışmalı SES Kongresi sona erdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...