"Yağmacı" denilerek darbedilen gençler: Daha fazla karalanmak istemiyoruz

Sosyal medyada "yağmacı" ve "soyguncu" denilerek darbedilen iki genç, yayımladıkları videoda depremzede olduklarını belirtti, "Daha fazla karalanmak istemiyoruz" dedi.

11 Şubat 2023 01:48
Paylaş

Hatay'da iki gencin "yağma" yaptıkları öne sürülerek diz çöktürüldüğü ve hakarete maruz kaldıkları bir video sosyal medyada dolaşıma sokuldu. Yayımladıkları videoda yaşadıklarını anlatan gençler, şehir merkezinden ilaç alıp geri dönerken kolluk güçlerince "yağmacı" denilerek ağır bir şekilde darbedildiklerini belirtti.

"İLAÇ VE SIRT ÇANTASINI GÖREN GÜVENLİK GÜÇLERİ ACIMASIZCA DARBETTİ"

Depremzede gençler yayımladıkları videoda şunları söyledi: "Biz bugünkü videolarda sözde yağmacı denilerek paylaşılan gençleriz arkadaşlar. Biz yağmacı falan değiliz. Ailemizin acil ihtiyacı olan ilaçları temin edebilmek için şehir merkezine kuzenimle indik. Geri dönerken elimizdeki ilaç ve sırt çantası gören güvenlik güçleri kimlik göstermemize rağmen bize yağmacı muamelesi yapıp bina arkasında biz masum depremzedeleri acımasızca darbettiler. Ardından olay yerinden uzaklaşıp bizi ölüme terk ettiler. Biz daha fazla karalanmak istemiyoruz.

"VİDEOLAR DERHAL KALDIRIN"

Bu videoların derhal silinmesini istiyoruz ve tekrar söylüyorum biz yağmacı değiliz. Vatanını seven ihtiyacımız doğrultusunda orada bulunan Türk gençleriyiz. Türkiye'deki tüm depremzedelere de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sağlıcakla kalın."

(HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Antep'te bir çadıra 5 aile, çadır bulamayanlar da mescide

SONRAKİ HABER

Vali, Pazarcık’taki arama kurtarma çalışmasının tamamlandığını söyledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa