23 Nisan 2011 06:55

Gel de öfkelenme

ÖSYM Başkanı Ali Demir’in 19 Nisanda Başsavcı Vekili Sakınan’a YGS’nin iptali ihtimaline ilişkin şahsi görüşünü sorduğu, Sakınan’ın, “Ben karışmam. Soruşturmamıza bakarız” dediği öğrenildi. İptal kararını alması gereken ÖSYM Başkanının bile belirsizlik içinde olduğunu gösteren bu sö

Gel de öfkelenme
Paylaş

ÖSYM Başkanı Ali Demir’in 19 Nisanda Başsavcı Vekili Sakınan’a YGS’nin iptali ihtimaline ilişkin şahsi görüşünü sorduğu, Sakınan’ın, “Ben karışmam. Soruşturmamıza bakarız” dediği öğrenildi. İptal kararını alması gereken ÖSYM Başkanının bile belirsizlik içinde olduğunu gösteren bu sözler, gençlerin YGS’nin iptalini isterken ne kadar haklı olduklarını bir kez daha gösterdi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir’in YGS’deki şifre iddiası soruşturmasını yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Şadan Sakınan’la görüştüğü bildirildi. Demir’in, görüşme sırasında Sakınan’dan, şifre iddiaları ve sınavın iptali konusunda şahsi olarak görüşünü sorduğu öğrenildi. Sakınan’ın da, Demir’e, “Ben karışamam, biz soruşturmamıza bakarız” dediği belirtildi.

METEKSAN’a yapılan baskının bu konuşmadan 3 gün sonra yapılması dikkatlerden kaçmadı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Müze çocuklara kapalı: Bir lirası olmayan giremez

SONRAKİ HABER

Katalogla tatil satışlarına kanmayın!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa