10 Ekim 2022 17:30

İzmir’de üniversite öğrencilerine yemek desteği başladı 

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerine çorba ve sıcak yemek desteğine bu yıl da devam ediyor. Yemek desteği bugün, çorba desteği ise 17 Ekim’de başlıyor.

Fotoğraf: İzmir Büyükşehir Belediyesi

Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerine destek olmak için çorba ve sıcak yemek dağıtımına bu yıl da devam ediyor. Bugün üniversitelerin yakınlarına kurulan 4 noktada sıcak yemek, 17 Ekim’de ise 6 noktada çorba dağıtımı başlayacak. Buca ve Karşıyaka’daki iki öğrenci yurdunda kalan üniversite öğrencilerine üç öğün yemek desteğinin süreceği bilgisi verildi. 

YEMEK VE ÇORBA DAĞITIM YERLERİ 

Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi Kampüsü ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kampüsü, Kâtip Çelebi Üniversitesi Kampüsü olmak üzere 4 noktada hafta içi 17.00 ile 19.00 saatleri arasında günlük 3 bin kişilik sıcak yemek dağıtılacak. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Eğitim Fakültesi, DEÜ İlahiyat Fakültesi, DEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tınaztepe Yerleşkesi Girişi, Kâtip Çelebi Üniversitesi ile Ege Üniversitesi Kampüsü yakınındaki Bornova Metro istasyonunda kurulan Çorba Duraklarında hafta içi sabah 07.30 ile 09.00 saatleri arasında ise sıcak çorba hizmeti sunulacak. (İzmir/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

Fransa’da 2022’nin 9 ayında 101 kadın öldürüldü

SONRAKİ HABER

İran’da çocuklara gözaltında işkence 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...