19 Eylül 2022 14:57

Kurtuluş Sokak Festivali'nin 2'ncisi 24 Eylül'de gerçekleştirilecek

"Doğaya, sanata, insanlığa özgürlük" sloganıyla çağrısı yapılan 2'nci Kurtuluş Sokak Festivali 24 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Görsel: Kurtuluş Mahalle Sakinleri

Paylaş

"Doğaya, sanata, insanlığa özgürlük!" sloganıyla çağrısı yapılan Kurtuluş Sokak Festivali'nin 2'ncisi 24 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen festivalde bu yıl da konserler, tiyatro oyunları ve dans gösterileri sahnelenecek. Ayrıca farklı atölyelerin ve çocuk etkinliklerinin organize edileceği festivalde tüm etkinlikler ücretsiz olacak.

Kurtuluş Mahalle Sakinlerinin organize ettiği festivale, "Geçtiğimiz yıl pandeminin ardından, ne iyi gelmişti tüm Kurtuluş sakinlerine müzik, sanat ve bir arada sokakta eğlenebilmek. Hem yaza birlikte veda etmeye hem de geçen yılkinden daha zorlu geçecek bir kış öncesi moral depolamaya ihtiyacımız var. Karanlığa, festival yasaklarına, neşemizi elimizden almak isteyenlere birlikte eğlenerek cevap vereceğiz yine. Duyan duymayana söylesin, 2. Kurtuluş Sokak Festivali 24 Eylül Cumartesi günü Şahap Sokakta!" sözleriyle çağrıda bulunuldu. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Halil Falyalı cinayetinde gözaltına alınan Metin Süs'ü yaralayan kişi tutuklandı

SONRAKİ HABER

İran'da gözaltına alınan Mahsa Amini'nin ölmesi üzerine başlayan protestolar sürüyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...