31 Ağustos 2022 13:13

Kültür sanat mekanı “Odeon Pergamon” yarın Bergama’da açılıyor

Kolektif anlayışla yürütülen ve kâr amacı gütmeyen, açık sahneli bir kültür sanat üretim ve paylaşım mekanı Odeon Pergamon Kültür Sanat Alanı 1 Eylül Perşembe günü saat 19.30’da Bergama’da açılıyor.

Fotoğraf: Odeon Pergamon

Reklam

İzmir Bergama’da, kolektif anlayışla yürütülen ve kâr amacı gütmeyen, açık sahneli bir kültür sanat üretim ve paylaşım mekânı Odeon Pergamon Kültür Sanat Alanı yarın (1 Eylül Perşembe) açılıyor.  

Bergama’nın kültür sanat hayatına katkıda bulunmak ve bu alandaki bağımsız mekan eksikliğini gidermek amacıyla tasarlanan Odeon Pergamon, kültür sanat üreticisi, yöneticisi ve destekçisi yirmi beş kişinin bir araya gelerek oluşturduğu bağımsız bir girişim olarak kuruldu.

Odeon Pergamon, sergiler, film gösterimleri, tiyatro oyunları, dinletiler, performanslar, panel, seminer, söyleşi, konferanslar, imza günleri ve atölye çalışmaları için Bergamalılara bir olanak sağlaması amaçlanıyor.  

1 Eylül Perşembe günü saat 19.30’da açılacak olan Odeon Pergamon gazeteci ve fotoğrafçı Ergin Gelir’in “Kozak Söylenceleri" adlı fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak. Doğa talanına dikkat çekilen sergi 18 Eylül’e kadar çarşamba ve cuma günleri saat 13.00-20.00 arasında ziyaret edilebilecek.

(İzmir/EVRENSEL) 

Reklam