22 Nisan 2011 09:35

Bugün 23 Nisan!

İzmir’in Menemen ilçesine bağlı Asarlık beldesinde, üzerine bir ilköğretim okulunun kapısı düşen 4 yaşındaki Mehmet Ali Yavuz, doktorların bütün çabasına rağmen kurtarılamadı.Demir kapının çocuğun üzerine düşmesinden sonra olayı araştırmak için iki müfettiş görevlendiren İzmir İl Milli E

Bugün 23 Nisan!
Paylaş

İzmir’in Menemen ilçesine bağlı Asarlık beldesinde, üzerine bir ilköğretim okulunun kapısı düşen 4 yaşındaki Mehmet Ali Yavuz, doktorların bütün çabasına rağmen kurtarılamadı.

Demir kapının çocuğun üzerine düşmesinden sonra olayı araştırmak için iki müfettiş görevlendiren İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kapının demir dayanaklarının bir gün önce hırsızlar tarafından kesildiğini ve bir hurdacıya 10 lira karşılığında satıldığını tespit etmişti. Küçük çocuk ise bütün bunlardan habersiz, 75. Yıl İlköğretim Okulunun bahçesinde arkadaşlarıyla oyun oynarken akşam saatlerinde kapının üzerine devrilmesi sonucu yaralanmıştı.  

ÖĞRENCİYE TACİZ

Eskişehir Tepebaşı Kılıçoğlu Anadolu Lisesi Müdürü M.E.S.’nin, lise son sınıfta okuyan kız öğrenci G.A.’yı makam odasında zorla dudağından öpüp elle sarkıntılıkta bulunduğu öne sürüldü. Olayla soruşturma başlatıldığı, Müdür M.E.S.’nin açığa alındığı bildirildi.

Uluönder Mahallesi’ndeki Tepebaşı Kılıçoğlu Anadolu Lisesinde bir hafta önce meydana geldiği iddia edilen olayda, lise son sınıfı öğrencisi G.A, Okul Müdürü M.E.S.’nin odasına giderek “Devamsızlığım çok fazla. Bana yardımcı olabilir misiniz?​” diye sordu. Masasındaki bilgisayarını açıp öğrencinin devamsız olduğu günlere bakan M.E.S, yanında duran G.A.’ya “Senin gibi güzel kızın devamsızlığını silmeyeceğiz de kiminkini sileceğiz” diyerek eğilip bilgisayara bakmakta olan G.A.’ya sarılıp zorla dudağından öptü, ardından elle sarkıntılıkta bulundu. Taciz üzerine odadan koşarak dışarı çıkan G.A, durumu akşam eve gittiğinde annesine anlattı.

Anne ile kızın, Müdür M.E.S.’den şikayetçi olmadıkları belirtildi. Okul Müdürü M.E.S.’nin, cinsel taciz iddiasını kabul  etmedi. (İZMİR-ESKİŞEHİR)

ÖNCEKİ HABER

Meteksan'a baskın

SONRAKİ HABER

Türkiye eğitimde sonuncu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...