08 Temmuz 2022 12:08

Bahçeli, TTB'yi yine hedef gösterdi, "Doktorların boykot yapmalarını çok yanlış buluyorum" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, meslektaşları Ekrem Karakaya'nın katledilmesine tepki gösteren sağlıkçıları ve TTB'yi hedef gösterdi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, meslektaşları Ekrem Karakaya'nın bir hasta yakınının silahlı saldırısı sonucu katledilmesine tepki gösteren sağlıkçıları ve Türk Tabipleri Birliği'ni (TTB) hedef gösterdi.

TTB, Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'nın katledilmesinin ardından 7-8 Temmuz tarihlerinde eylem çağrısı yapmış ve dün Türkiye'nin dört bir yanında hekimler ve sağlık emekçileri kitlesel gösteriler düzenlemişti. İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü önüne yürümek isteyen sağlıkçılar polis tarafından engellenmeye çalışılmıştı.

MHP lideri Bahçeli Kurban Bayramı mesajında sağlık çalışanlarının grevini ve TTB'yi hedef gösterdi. Bahçeli, "Fakat Türkiye düşmanı ellerde itibar ve inandırıcılığını kaybeden, bölücülüğün aparatı haline gelen Türk Tabipleri Birliği’nin maksatlı kışkırtmasıyla doktorlarımızın iki gün süreyle boykot yapmalarını çok yanlış buluyor, muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayri meşru bir eylem olarak değerlendiriyorum" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Cinsel saldırı faili Hasan Bilgili’nin tutuklanmaya yaptığı itiraz reddedildi

SONRAKİ HABER

Fransız demiryolu işçileri ücret artışı için iki gün grev yaptı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...