08 Haziran 2022 18:48

TÜSİAD; HDP, İyi Parti, CHP ve Saadet Partisi'ni ziyaret etti

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve TÜSİAD heyeti İYİ Parti, Saadet Partisi, HDP ve CHP'yi ziyaret etti.

Fotoğraf: İYİ Parti - MA

Paylaş

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve beraberindeki heyet, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ı partilerinin genel merkezlerinde ziyaret etti. 

HDP'yi ziyarette konuşan TÜSİAD Başkanı Turan, siyasi partilerle bir araya geldiklerini belirterek, “Politika metnimiz var onları sizinle paylaşmak ve yaşanan sorunlara ilişkin sizlerle görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz” dedi.

HDP heyeti de, ziyarette kendi ekonomi politikaları ve ülkede yaşanan krize dikkat çekti. HDP Basın Büro tarafından paylaşılan bilgi notunda görüşmenin olumlu geçtiği ve ekonomik kriz başta olmak üzere bölgesel meselelerin ele alındığı belirtildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan başkanlığındaki heyeti kabul etti.

CHP'den yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun TÜSİAD heyetini parti genel merkezinde kabul ederek bir süre görüştüğü belirtildi.

Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Bülent Kuşoğlu, Lale Karabıyık, Ahmet Akın, Onursal Adıgüzel, Fethi Açıkel, Yüksel Taşkın ve Gökçe Gökçen'in eşlik ettiği bildirildi.

DÜN AKP'YE ZİYARET DÜZENLENDİ

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve beraberindeki yönetim kurulu heyeti dün de AKP Genel Merkezi'nde AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile görüşmüştü. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Gazeteciler RTÜK’ün televizyon cezalarını protesto etti

SONRAKİ HABER

Muhalefetten ‘dezenformasyon yasasına’ şerh

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...