08 Mayıs 2022 08:11
Son Güncellenme Tarihi: 08 Mayıs 2022 14:23

Zafer Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı serbest bırakıldı

Zafer Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Adem Şeker, üzerinde "Zafer Partisi gelecek mülteciler gidecek" ifadesi bulunan afiş nedeniyle gözaltına alındı. İfadesinin ardından serbest bırakıldı.

Görsel: Zafer Partisi'ninn logosu

Paylaş

İstanbul'da Zafer Partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Adem Şeker, "Zafer partisi gelecek, mülteciler gidecek" afişi nedeniyle halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlamasıyla gözaltına alındı. Adem Şeker ile beraberindeki 2 kişi, savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya, Şeker'in gözatlına alındığını sosyal medya hesabından "Zafer Partisi Arnavutköy İlçe Başkanımız Adem Şeker, aşağıdaki pankart ve yazılar sebebiyle gözaltına alınmıştır. İstanbul İl Başkanımız Hakan Akşit ve beraberindeki heyet, ilçe başkanımıza destek olmak için Arnavutköy Karakoluna gitmek için yola çıkmışlardır” paylaşımı ile duyurdu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Arnavutköy ilçe başkanımız Adem Şeker, ZAFER PARTİSİ GELECEK SIĞINMACILAR GİDECEK sloganını yazdığı için polis tarafından gözaltına alındı. Halkı kin ve nefrete kışkırtma suçlaması ile savcılığa sevk ediliyor. Zafer Partisi gelecek-sığınmacılar gidecek suç değil, milli taleptir" ifadelerini kullandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Adem Şeker ve 2 kişi ifadelerinin alınmasının ardından savcılıkça serbest bırakıldı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Kuzey İrlanda için tarihi seçim: Sinn Fein birinci parti

SONRAKİ HABER

Sivas'ta devrilen itfaiye aracının sürücüsü yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...