02 Mayıs 2022 15:14

"Bayram namazına geç kaldım" diyerek kadını darbetti!

Antalya'da Erkan Şahin isimli güvenlik görevlisi "bayram namazına geç kaldım" diyerek mesai arkadaşı Figen Kaya'yı darbetti.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Antalya'da bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Figen Kaya, sabah saatlerinde iş arkadaşı Erkan Şahin tarafından geç kaldığı bahanesiyle darbedildi. Saldırganın "Senin yüzünden 'bayram namazına gidemedim" dediğini aktaran Kaya, "Çalıştığımız şirkete yaşananları anlattım. Kendileri işten çıkardıklarını söylediler. Kendisinden de şikayetçi oldum. Darp raporunu aldım" dedi.

Saat 07.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Molla Yusuf Mahallesi'nde bir sitenin güvenlik görevlisi olarak çalışan Erkan Şahin, mesaiye geciktiği için bayram namazına yetişemediğini öne sürerek aynı sitede güvenlik görevlisi olan Figen Kaya'yı sokak ortasında darbetti. Şahin, Kaya'nın boğazını sıkıp yumruk attı. Şahin'in Kaya'yı darbettiğini gören çevredekiler olaya müdahale etti. 

Yaşadıklarını DHA'ya anlatan Kaya, "Arkadaşım işe geç kaldığımı söyledi ama ben mesai saatimden önce iş yerindeydim. Fakat darbedildim. Gerekçesi ise işe geç kaldığım yönündeydi ama ben geç kalmadım. Sen geç kaldığın için ben senin yüzünden 'bayram namazına gidemedim' dedi. Ben de kendisine 'Tam vaktinde geldim' diye cevap verdim. Kendisi bana karşı ne yazılı ne de sözlü olarak ya da ricası olarak erken gelmem konusunda talebi olmadı. Böyle bir isteği olsaydı da ben zaten erken giderdim" dedi.

"SOL KULAĞIMIN ÜZERİNE YUMRUK ATTI"

Sabah işe gittiğinde bakışlarının kendisine karşı kötü olduğunu fark ettiğini belirten Figen Kaya, "Ben bunu fark edince güvenlik kulübesine yaklaşmadım ve kaldırımda kaldım. Onun güvenlik kulübesinden çıkmasını bekledim. O da çıktıktan sonra bana namaza geç kaldığını söyledi. Böyle deyince ben de çantamdan telefonu çıkartıp saati gösterecektim. Aramızda ağız dalaşı oldu ve benim üzerime yürüyerek boğazımı sıktı. Sol kulağımın üzerine yumruk attı ve beni yere düşürdükten sonra saçımı çekti. Allah'tan tam namaz çıkışına denk geldiği için beni kurtardılar. Onlar olmasaydı çok daha kötü şeyler olabilirdi. Ben kadın halimle onunla baş edemezdim. Kendisi kilolu ve iri yarı birisi" diye konuştu.

"İŞTEN ÇIKARILDI"

Daha önce aralarında güvenlik kulübesinin temizliğiyle ilgili küçük tartışmaların yaşandığını da ifade eden Figen Kaya, "Ben kendisine sürekli temiz bırakması konusunda uyarılarda bulunuyordum. Çalıştığımız şirkete de yaşananları anlattım. Kendileri işten çıkardıklarını söylediler. Kendisinden de şikayetçi oldum. Darp raporunu da aldım" dedi. (Antalya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Basın Konseyi: Halka gerçekleri ulaştırma uğruna canını ortaya koyan gazeteciler var oldukça asla umutsuz değiliz

SONRAKİ HABER

UEFA, Rus takımlarını Avrupa kupalarından men etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...