21 Nisan 2011 08:35

Bir kaldırım bile yapmıyorlar

Samsun’un Atakum ilçesi Ulusoy İlköğretim Okulunun çevresine, kaldırım yapılmaması sebebiyle her gün onlarca öğrenci araçlar tarafından ezilme tehlikesi geçiriyor.Kaldırım yapılması ve okulun altındaki tali yolun trafiğe açılması için 3 ay önce Atakum Belediyesine başvuran veliler, “Yapacağız&rdquo

Bir kaldırım bile yapmıyorlar
Paylaş

Kaldırım yapılması ve okulun altındaki tali yolun trafiğe açılması için 3 ay önce Atakum Belediyesine başvuran veliler, “Yapacağız” sözü almalarına rağmen bugüne kadar adım atılmadığını söylüyor. Veliler, çocuklarının sağlıklı bir şekilde okula gidip gelebilmeleri için belediyenin eksiklikleri bir an önce tamamlamasını bekliyor.

Sorunun, öğrencilerin okul çıkışında yaşandığını ifade eden Öğrenci Velisi Hasan Yalçınkaya, bugüne kadar sayısız kaza atlatıldığını kaydetti. Caddenin araç trafiğine açık olmasının da ayrı bir risk taşıdığının altını çizen Yalçınkaya, “Sorun şu. Burası çok kontrolsüz. Okuldan çıkan öğrenciler, bir anda her tarafa dağılıyor. Dağılınca kaldırım olmadığı için park halindeki araçlar, geri geri gelirken öğrencilere vurabiliyor veya yoldan geçen araçlar çarpabiliyor. Güzelce kaldırım yapılırsa hiç olmazsa çocuklarımız evlerine rahatça geliş gidiş yapabilir” dedi. (SAMSUN)

ÖNCEKİ HABER

Yalan ortaya çıktı, öğrenciler tepkili

SONRAKİ HABER

Grevin ardından kongreye

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...