21 Nisan 2011 05:27

Trabzon'da ülkücü saldırı

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) okuyan Öğrenci Kolektifi üyesi 2 öğrenci, dün akşam saatlerinde ülkücü bir grubun saldırısına uğradı.KTÜ'den okuyan Öğrenci Kolektifi üyesi 2 öğrenci, dün akşam saatlerinde dersten çıktıktan sonra evlerine giderken, kampus çıkışında ülk&

Trabzon'da ülkücü saldırı
Paylaş

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) okuyan Öğrenci Kolektifi üyesi 2 öğrenci, dün akşam saatlerinde ülkücü bir grubun saldırısına uğradı.

KTÜ'den okuyan Öğrenci Kolektifi üyesi 2 öğrenci, dün akşam saatlerinde dersten çıktıktan sonra evlerine giderken, kampus çıkışında ülkücü oldukları belirtilen kalabalık bir grubun saldırısına maruz kalıp, darp edildi. Evlerine gitmek üzere durakta otobüs bekleyen öğrencilerin üzerine doğru gelen 3 kişi, herhangi bir şey söylemeden öğrencilere vurmaya başladı. Kendilerine saldıran kişilere öğrenciler karşılık vermeye çalışırken, caddeden geçmekte olan bir minibüs ve içerisindeki yolcular öğrencilerin darp edilmesine engel olmak istese de saldırganların tepkisiyle karşılaştı. Saldırganlar tarafından uzun süre darp edilen öğrenciler, kendilerini minibüsün içerisine atmayı başararak saldırıdan ancak kurtulabildi. Öğrenciler minibüse sığınırken, saldırganlar ise hiçbir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaştı. Yaralanan öğrenciler tedavi olmak için hastaneye başvururken, saldırganlar hakkında bugün suç duyurusunda bulunulacak. (Trabzon/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Antep’te Binler YSK’yı Protesto Etti

SONRAKİ HABER

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti: Kaya ve Altan'ın tutuklanması basın özgürlüğüne darbedir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...