28 Şubat 2022 10:56

Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde bir buçuk yılda 4. kez müdür değişti, veliler isyan etti!

Cağaloğlu Anadolu Lisesi velileri, bir buçuk yıl içinde okul müdürlerinin 4’üncü kez değiştirilmesini İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde protesto etti.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi velileri, bir buçuk yıl içinde okul müdürlerinin 4’üncü kez değiştirilmesi üzerine İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde eylem yaptı, “Müdürüme dokunma” dedi. Eylem sonrası il milli eğitim müdürü ile görüşmek isteyen veliler, polis engelliyle karşılaştı. Yapılan müzakereler sonrası 3 kişilik heyet milli eğitim müdürü ile görüşme gerçekleştirdi.

"BİR BUÇUK YIL İÇİNDE 4 MÜDÜR"

Burada yapılan açıklamada, veli /öğrenci şikayetleri ile görevden alınan müdürden sonra istikrar bekleyen okulda son 1,5 yıl içerisinde
görevlendirilen 4. müdürle karşı karşıya kaldıklarına dikkat çekildi.

Veliler, “Kendisinden memnuniyeti duyulan bir müdürün kadro ataması yapılmayarak yeni bir müdür görevlendirilmesinin mantığı nedir? Cağaloğlu Anadolu Lisesi öğrencisine ve velisine yıllarca her türlü kötülüğü yapan ve şikayetle uzaklaştırılan eski müdürün güdümündeki kadro neden hala tasfive edilmemektedir?​” diye sordu.

Açıklama şöyle devam etti: "Yeni atanan müdürümüz ile henüz tanışmamakla birlikte, kendisinin de okula uyum sağlaması ve başarılı olması halinde yerine 6 ay sonra yeniden bir atama yapılacağı, asıl amacın okulda düzen ve huzurun bozulmak istenmesi olduğu aşikardır.”

Veliler, son olarak okul müdürü Mehmet Aybek'in kadrolu olarak okula atanmasını talep etti. (İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

AB'den Ukrayna'ya 90 milyon avro acil yardım

SONRAKİ HABER

Erdoğan: Montrö'nün verdiği yetkiyi krizin tırmanmasının önüne geçecek şekilde kullanacağız

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...