23 Şubat 2022 09:45

İbrahim Tatlıses'in kazandığı AVM ihalesi iptal edildi

Burhaniye Belediyesi, şarkıcı İbrahim Tatlıses'in kazandığı zeytinlik alana yapılması planlanan AVM projesi ihalesinin iptal edildiğini duyurdu.

Fotoğraf: DHA

Reklam

Burhaniye Belediyesi belediyeye ait yaklaşık 24 dönümlük zeytinlik bir arazinin AVM yapımı için İbrahim Tatlises'e verilmesini iptal etti.  

Burhaniye Belediyesi Twitter üzerinden yapılan açıklamada, "Belediyemizce 23 yıllık kullanım hakkı tesis edilerek yapımı ve işletmesine ait ihalesi yapılan AVM sözleşmesi; idaremizce yeterli rekabet ortamı oluşmadığının değerlendirilmesi ve ayrıca yer seçiminde kamuoyunun hassasiyeti de göz önüne alınarak iptal edilmiştir. Belediyemizce daha uygun bir yer seçimi tespiti için çalışma yapılacaktır" denildi.

Balıkesir Burhaniye'de Taylıeli Mahallesi'nde belediyeye ait yaklaşık 24 dönümlük zeytinlik bir arazi AVM yapımı için türkücü İbrahim Tatlıses'in firmasına verilmişti. AVM için 28 Aralık'ta ihale yapmıştı. 

Kapalı teklif usulü yapılan ihaleyi, İbrahim Tatlıses adına katılan şirketin genel müdürü Şule Yazar kazanmış, İbrahim Tatlıses ilçeye gelerek, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile sözleşmeyi imzalamıştı. (HABER MERKEZİ)

Reklam