25 Ocak 2022 02:41

Joe Biden, küfrettiği muhabiri arayıp "Kişisel bir şey değil dostum" dedi

ABD Başkanı Joe Biden, basın toplantısında mikrofonu kapatmayı unutup "Ne aptal bir o… ç…" diye küfrettiği Fox News Muhabiri Peter Doocy'i arayıp "Bu kişisel bir şey değil dostum" dedi.

Joe Biden | Fotoğraf: Adam Schultz/Beyaz Saray

Paylaş

ABD Başkanı Joe Biden, basın toplantısında mikrofonu kapatmayı unutup küfrettiği Fox News Muhabiri Peter Doocy'e özür telefonu açtı.

ABD basınına konuşan kaynaklar, Biden'ın söz konusu olayın ardından Doocy'i arayıp özür dilediğini belirtti. Doocy ise Fox News'te Sean Hannity'nin programına katılarak, Biden'ın kendisini aradığını ve "Bu kişisel bir şey değil dostum" dediğini belirtti.

"Biden, aramızdaki havayı yumuşattı. Bundan son derece memnunum. Güzel bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik" diyen Doocy, Hannity'nin "Biden özür diledi mi" sorusuna ise "Kimsenin benden özür dilemesine ihtiyacım yok" yanıtını verdi.

MİKROFONU AÇIK UNUTUP KÜFRETMİŞTİ

Biden, Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısında kendisine ülkedeki enflasyon hakkında soru soran Fox News Muhabiri Peter Doocy'e mikrofonu kapatmayı unutup "Ne aptal bir o… ç…" diye küfretmişti.

Biden'ın hakareti kameralara da yansımış ve sesi net şekilde duyulmuştu.

ABD Başkanı'nın bu tavrına karşı sosyal medyada ülke vatandaşları ve Beyaz Saray muhabirleri tepki mesajları paylaşmıştı.

ABD'de açıklanan son verilere göre tüketici enflasyonu yüzde 7. Biden yönetimi bu nedenle sık sık eleştirilerin hedefi oluyor. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul'da özel araçların trafiğe çıkışı saat 13.00'e kadar yasaklandı

SONRAKİ HABER

Yalova'da kar yağışı nedeniyle kamuda çalışanlara 1 gün idari izin verildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...