20 Nisan 2011 10:09

Denizli’de kahvehanelere silahlı saldırı

Denzili’de Kürtlerin yoğun olarak yaşadığı Esentepe Mahallesi’ndeki Hüdai Oral Caddesi’nde bulunan iki ayrı kahvehane kimliği belirsiz kişi veya kişilerce pompalı tüfekle kurşunlandı. Kurşunlama olayı önceki gece 22.00 sıralarında Esentepe Mahallesi Hüdai Oral Caddesi’nde bulunan Bahattin Kaya’ya ait 3 Yol Kıraathanesi ile

Denizli’de kahvehanelere silahlı saldırı
Paylaş

Denzili’de Kürtlerin yoğun olarak yaşadığı Esentepe Mahallesi’ndeki Hüdai Oral Caddesi’nde bulunan iki ayrı kahvehane kimliği belirsiz kişi veya kişilerce pompalı tüfekle kurşunlandı. Kurşunlama olayı önceki gece 22.00 sıralarında Esentepe Mahallesi Hüdai Oral Caddesi’nde bulunan Bahattin Kaya’ya ait 3 Yol Kıraathanesi ile yine aynı cadde üzerinde bulunan Abdullah Özay’a ait Esentepe Kıraathanesi’nde meydana geldi. Yoldan geçen bir otomobilden pompalı tüfekle ateş edildiği belirtilen kahvehanelerde camlar kırılırken, ölen ya da yaralanan olmadı. Saldırıda kahvehanelerin önünde bulunan bir otomobil ile bir minibüsün de camları kırıldı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, caddeden geçen beyaz bir otomobilden art arda üçer el pompalı tüfekle ateş edildiği öğrenildi.

Olay yerine gelen Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar her iki kahvehaneye de giderek olayla ilgili bilgi aldı.

BDP Denizli İl örgütü de yapılan saldırıyı kınadı. Konu ile ilgili yazılı açıklama yapan Emek Partisi Denizli İl Örgütü tarafından yapılan açıklamada ise  bu saldırının, YSK’nın adaylıkları iptal etmesinin ardından gerçekleşmesinin manidar olduğu vurgulanarak, “Yaratılmak istenen provokosayon ortamının kimin veya kimlerin işe yaradığına bakmak yeterlidir” denildi. (Denizli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Bakanlığın yazılım programı çalışmıyor

SONRAKİ HABER

‘Çekin elinizi öğrencilerimizin üzerinden’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...