19 Nisan 2011 11:27

Yemen’de protestolar sürüyor

Yemende üniversite meydanı önünde gösteriler sürerken, kendilerini “Gençlik Devrimi Organize Komitesi Başkanları” olarak adlandıran Salim Muhammed ElVadi ve Ali Reşid ElAkıl, Körfez İşbirliği Konseyi’nin (KİK) arabuluculuk gayretlerinden memnun olduklarını söyledi.Salim Muhammed ElVadi, “KİK’in gayretlerin

Yemen’de protestolar sürüyor
Paylaş

Yemende üniversite meydanı önünde gösteriler sürerken, kendilerini “Gençlik Devrimi Organize Komitesi Başkanları” olarak adlandıran Salim Muhammed ElVadi ve Ali Reşid ElAkıl, Körfez İşbirliği Konseyi’nin (KİK) arabuluculuk gayretlerinden memnun olduklarını söyledi.

Salim Muhammed ElVadi, “KİK’in gayretlerinden dolayı çok mutluyuz ve onlardan daha fazla gayret göstermelerini istiyoruz. Ayrıca barışçıl gösterilerimize ‘vahşice’ saldıran Salih yönetimi yüzünden ortaya çıkan tıbbı malzeme ihtiyaçlarımızı karşılamalarını bekliyoruz” dedi.

Gösterilerin sürdüğü meydanda elektrik direğine asılan “git artık katil” yazılı Salih kuklası dikkatleri çekerken, ocak ayından beri üniversite meydanında çadırlarda toplanan göstericiler bekleyişlerini “sabırla ve barışçıl” bir şekilde devam ettireceklerini söylüyorlar.

Yemen’in Taez kentinde ise halka polisin ateş açtığı ve birçok kişinin yaralandığı bildirildi. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

Pakistan: Füze saldırıları sona ersin

SONRAKİ HABER

Küçük savaşlar büyük sonuçlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...