19 Nisan 2011 10:52

'ÖSYM bizi yeme'

BOLU’da lise ve dershane öğrencileri YGS’de yaşanan şifre skandalını protesto etmek için Kardelen Meydanında toplanarak Akbank önüne doğru yürüdüler ve burada bir basın açıklaması düzenlediler. Eyleme yaklaşık 250 kişi katıldı. ‘Medyan sizinse Meydan bizim’, ‘Ali Kaptan yanlış limana demir attın&rsq

'ÖSYM bizi yeme'
Paylaş

BOLU’da lise ve dershane öğrencileri YGS’de yaşanan şifre skandalını protesto etmek için Kardelen Meydanında toplanarak Akbank önüne doğru yürüdüler ve burada bir basın açıklaması düzenlediler. Eyleme yaklaşık 250 kişi katıldı. ‘Medyan sizinse Meydan bizim’, ‘Ali Kaptan yanlış limana demir attın’ ‘ÖSYM bizi yeme’ dövizleriyle yürüyüş yaptılar. Öğrenciler yürüyüş boyunca, ‘Sınavlara inat yaşasın hayat’, ‘Ali Demir istifa’, sloganlarını attı.

Yürüyüşün sonunda basın açıklamasını okuyan Ali Cemal Bulut; “Şaşırmadık! Şaşırmadık, çünkü yakın bir tarihte gerçekleştirilen KPSS’de de doğru cevaplar servis edilmiş ve yine bu ülkenin milyonlarca gencinin, milyonlarca değerinin emekleri bir çırpıda hiç edilmişti. Şimdi de ÖSYM’nin kirli yüzünü bu kez liseliler üzerinde göstermiştir” dedi. Basın açıklaması sloganlarla sona erdi. Bolu’da uzun süredir böyle bir kitlesel eylem gerçekleşmemişti. Yürüyüş sırasında balkonlardan ve esnaftan da alkışlarla eyleme destek geldi. (Bolu/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

DİHA çalışanları Kaya ve Altan tutuklandı

SONRAKİ HABER

YSK’nın kararı dünyayı şoka uğrattı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...