19 Nisan 2011 08:25

TMMOB’dan çağrı

TMMOB, mimar, mühendis ve şehir plancılarına 15 Mayıs TMMOB mitingine çağrı yaptı.Çağrıda, taşeron şirketlerdeki güvencesiz çalışma koşullarına, işsizliğe ve geleceksizliğe vurgu yapılarak, tüm mimar, mühendis ve şehir plancıları 15 Mayıs TMMOB mitingine davet edildi.Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMM

TMMOB’dan çağrı
Paylaş

Çağrıda, taşeron şirketlerdeki güvencesiz çalışma koşullarına, işsizliğe ve geleceksizliğe vurgu yapılarak, tüm mimar, mühendis ve şehir plancıları 15 Mayıs TMMOB mitingine davet edildi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Ankara İl Koordinasyon Kurulu (İKK) önceki akşam saatlerinde Konur Sokak’ta Mimarlar Odası önünde stant açtı. Burada konuşan TMMOB Ankara İKK Sekreteri, EMO Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Pektaş, tüm mimar, mühendis ve şehir plancılarına, güvencesiz ve ağır çalışma koşulları ve işsizlik karşısında TMMOB mitingine katılmaları çağrısını yaptı. Pektaş ayrıca 14- 15 Mayıs Ankara Kadın Mimarlar, Mühendisler ve Şehir Plancıları (MMŞP) Yerel Kurultayına,  27-28-29 Mayıs’taki Demokrasi Kurultayı’na, 7- 8 Mayıs’ta yapılacak olan İşsizlik Yerel Kurultayı’na da çağrı yaptı. Pektaş, kimi zaman özelleştirme adıyla, kimi zaman taşeron baskısıyla güvencesizleştirilenlerin, işsizliğe mahkum edildiğine dikkat çekti.  (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Mobilya atölyesinde yangın: 2 işçi öldü

SONRAKİ HABER

Kılıçdaroğlu: Meclis olağanüstü toplanmalı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...