05 Ağustos 2021 13:28

Denizli’de gözaltına alınan araç sahibinin yardım götürdüğü ortaya çıktı

Denizli’de ihbar üzerine 61 plakalı aracı durdurularak savcılığa götürülen Ümit İzmirlioğlu’nun yangına erzak, kürek ve tırmık götürdüğü ortaya çıktı.

Aydın | Fotoğraf: Mehmet Ali Cintosun / AA

Paylaş

Denizli’de 3 Ağustos gecesi ihbar üzerine 61 plakalı aracı durdurularak savcılığa götürülen Ümit İzmirlioğlu’nun yangına erzak, kürek ve tırmık götürdüğü ortaya çıktı. Yerel basının sosyal medya manipülasyonu ile hedef gösterdiği araç sahibi sosyal medya hesabından ve haber paylaşım
gruplarından sesini duyurmaya çalıştı.

“Kıymetli dost ve arkadaşlarım dün gece Pamukkale üniversite ışıklarında 61 KG 967 beyaz pikap aracımla gözaltına alınan şahıs benim. Adım Ümit İzmirlioğlu” diyen araç sahibi “Beni Facebook’ta doğaya ve hayvanlara ne kadar duyarlı biri olduğuma bakabilirsiniz. Farkındayım herkes diken üzerinde ben de aynı düşüncede olurdum” ifadelerini kullandı.

Pınarlık mevkide çıkan yangına yardım için erzak, kürek ve tırmık götürmek için dağ yolunu kullanmak istediğini belirten İzmirlioğlu “Orman yollarının kilitli olduğunu götürdüm. Karataş’a giderek jandarmaya teslim ettim. Dönüşte şikayet üzerine göz altına alındım ve nöbetçi Cumhuriyet Savcısına ifade vererek 04.08.21 saat 16.00 serbest bırakıldık. Doğa sevgisini, inşallah birlik beraberlik içinde yine toprakları filizlendireceğiz güzel günlere. Saygılarımla” dedi. (Denizli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kuzuculu halkı madene karşı toplantı yaptı

SONRAKİ HABER

Katil Mehmet Altun: Arkamda iz bırakmamak için yerde yatanlara tekrar ateş ettim

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...