04 Ağustos 2021 11:43

Bitlis Valiliği, Erdoğan’ın ziyareti nedeniyle sağlıkçıların izinlerini iptal etti

Bitlis Valiliği, 23 ile 28 Ağustos tarihlerinde Erdoğan’ın programı nedeniyle Tatvan, Bitlis ve Ahlat devlet hastanelerinde 112 acil servisinde çalışan sağlıkçıların izinlerini iptal etti.

Fotoğraf: Doğukan Keskinkılıç/AA

Paylaş

Bitlis Valiliği İl Sağlık Müdürü Koray Okur,  23 ile 28 Ağustos tarihlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malazgirt Zaferi programı nedeniyle Tatvan, Bitlis ve Ahlat devlet hastanelerinde 112 acil servisinde çalışan sağlıkçıların izinleri iptal etti.

Hastanelere gönderilen yazı şöyle; “23 ve 28 Ağustos tarihleri arası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Malazgirt Zaferi’nin 950’inci yılı münasebetiyle ilimize teşrif edecektir.

Bu bahisle düzenlenecek olan anma programında herhangi bir aksaklığa mahal verilmemesi ve sağlık hizmetlerinin tam teşekkülü olarak yürütülmesi amacıyla, tüm 112 personellerin, Tatvan Devlet Hastanesi, Bitlis Devlet Hastanesi, Ahlat Devler Hastanesi personellerinin yılık izinleri belirtilen tarihler arasında iptal edilmiştir. Acil durumlar hariç tutularak, durumun Müdürlüğümüze bildirilmek suretiyle onaylatılması gerekmekte olup, ikinci bir resmi yazıya kadar belirtilen personellerin il dışına çıkış yapmaları konusunda bilgilendirilmesi ve belirtilecek olan hazırlıkların yapılması hususunu önemle rica erdim.” (BİTLİS)

 

ÖNCEKİ HABER

Prof. Dr. Sinan Adıyaman ve Prof. Dr Kayıhan Pala: Kamusal alanda aşı kartı istenmeli

SONRAKİ HABER

Müdahale edilmemesinin nedenini anlayamıyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa