18 Nisan 2011 10:33

Eğitim Sen’den dayanışma yemeği

EĞİTİM SEN Silifke Temsilciliği tarafından 15 Nisan Cuma akşamı düzenlenen “Dostluk ve Dayanışma” yemeğine, sendika üyeleri ve dostları yoğun ilgi gösterdi.Gece, Temsilcilik Başkanı Bülent Coşkun’un konuşmasıyla başladı. Başkan Coşkun konuşmasında çalışanların, ancak örgütlenerek ekonomik, demokratik ve sosyal

Eğitim Sen’den dayanışma yemeği
Paylaş

EĞİTİM SEN Silifke Temsilciliği tarafından 15 Nisan Cuma akşamı düzenlenen “Dostluk ve Dayanışma” yemeğine, sendika üyeleri ve dostları yoğun ilgi gösterdi.

Gece, Temsilcilik Başkanı Bülent Coşkun’un konuşmasıyla başladı. Başkan Coşkun konuşmasında çalışanların, ancak örgütlenerek ekonomik, demokratik ve sosyal haklar elde edebileceklerini; bu anlamda örgütlenmenin adresinin de Eğitim Sen olduğunu söyledi.

Coşkun’un konuşmasının ardından Eğitim Sen’in kuruluş, mücadele ve örgütlenme tarihini anlatan; daha sonra da Eğitim Sen Silifke Temsilciliği tarafından yürütülen çalışma ve etkinlikleri anlatan bir slayt gösterisi yapıldı.
Eğitim Sen Silifke Temsilciliği Türk Halk Müziği Korosu’nun türkü şölenini, yine Eğitim Sen Silifke Temsilciliği  Halkoyunları ekibinin farklı yörelerden derlenen gösterisi izledi.

Arkasından, Sendika üyesi Murat Değirmenci ve arkadaşlarının türküleri eşliğinde halaylar çekilip oynanarak sendika üyeleri ve dostlarına unutulmaz bir akşam yaşatıldı. (Silifke/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Okul bahçesinde toplu mezar iddiası

SONRAKİ HABER

‘Baz istasyonunu kaldırın’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...