16 Temmuz 2021 19:38

"Kuzen Soylu, 15 TL’lik ürünü SGK’ye bin TL’ye satmış" haberine erişim engeli

"CHP'li Emir: Kuzen Soylu, 15 TL’lik ürünü SGK’ye bin TL’ye satmış" başlıklı haberimize erişim engeli kararı getirildi.

Ekran alıntısı: Evrensel

Paylaş

Hastanelere milyonlarca TL’lik tıbbi malzeme sattığı ortaya çıktıktan sonra istifa etmek zorunda kalan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kuzeni Mehmet Soylu’nun firmasının Nisan ayından bu yana 15 TL’lik medikal ürünü SGK’ye bin TL’ye sattığı iddiasıyla ilgili haberimize erişim engeli kararı getirildi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni ile ilgili iddiaları bugün TBMM gündemine taşıyan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, kuzen Mehmet Soylu'nun firmasının Nisan ayından bu yana 15 TL’lik medikal ürünü SGK’ye bin TL’ye sattığını iddia etmişti. Emir, iddiasını SGK kayıtlarıyla belgelendirerek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yanıtlanması istemiyle TBMM’ye yazılı soru önergesi sunmuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Mehmet Soylu'nun yönetim kurulu üyeliği yaptığı RD Global Araştırma Geliştirme Sağlık AŞ ve INVAMED Sağlık ve İlaç Sanayi AŞ'nin başvurusu üzerine "CHP'li Emir: Kuzen Soylu, 15 TL’lik ürünü SGK’ye bin TL’ye satmış" başlıklı haberimize saat 20.59 itibariyle erişim engeli kararı getirildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Maraş'ta tekstil fabrikasında çıkan yangın 5 fabrika ve depoya sıçradı

SONRAKİ HABER

Diyarbakır’da kiraları denetleyen bir kurum yok

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...