07 Temmuz 2021 14:07
Son Güncellenme Tarihi: 07 Temmuz 2021 22:55

Akbank: ATM'lerimiz yeniden hizmet vermeye başladı

Akbank'ın dijital sistemlerine ve bankacılık hizmetlerine iki gündür erişilemiyordu. Akşam saatlerinde Akbank'tan yapılan açıklamada, ATM'lerin yeniden hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Logo: Akbank

Paylaş

Akbank, ATM'lerinin yeniden hizmet vermeye başladığını, kartlı işlemlerin tüm ATM'lerden ve üye iş yerlerinden gerçekleştirebileceğini bildirdi.

Akbank'ın bankacılık sistemlerine dünden bu yana giriş sağlanamıyordu. Akbank müşterileri sosyal medyada bankanın ATM'leri, pos cihazlarını ve kartlarını kullanamadıklarını; bankanın mobil uygulamasına da erişim sağlanamadığını belirtiyordu.

Banka bugünkü açıklamasında, dün başlayan ve bankanın ana bilgisayarındaki teknik sorundan kaynaklanan kesintilerin bugün de sürmekte olduğu açıkladı. Müşterilere hizmet verilen tüm kanalların bu sorundan etkilendiğini açıklayan banka, herhangi bir siber saldırının söz konusu olmadığını duyurmuştu.

Akbank'ın Twitter hesabından, bankanın hizmet kesintileri ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada şunlar kaydedildi:

"ATM'lerimiz yeniden hizmet vermeye başladı. Kartlı işlemlerinizi, tüm ATM'lerimizden ve üye iş yerlerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 12.07.2021 tarihine kadar tüm diğer banka ATM'lerinden Akbank Kart'ınızla yapacağınız para çekme ve yatırma, kredi kartı borç ödeme ve görüntüleme işlemlerinden diğer bankalar tarafından alınan ücretler iade edilecektir. Diğer kanallarımız kullanıma açıldıkça konu ile ilgili sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz."

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Emek Partisi Ankara İl Örgütü, Uyar Madencilik işçilerini ziyaret etti

SONRAKİ HABER

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri TBMM'de parti temsilcileriyle görüştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...