18 Nisan 2011 07:59

Siirt'te sağlık emekçilerinin mitingine çağrı

SES Siirt Şubesi, bugün başlayacak olan greve en yüksek katılımı sağlayacaklarını belirterek, yurttaşlara destek çağrısında bulundu.Sağlık emekçilerinin 19-20 Nisan’da Türkiye genelinde yapacağı greve ilişkin destek çağrıları sürüyor. Greve ilişkin Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Siirt Şubesi'nde bas

Siirt'te sağlık emekçilerinin mitingine çağrı
Paylaş

SES Siirt Şubesi, bugün başlayacak olan greve en yüksek katılımı sağlayacaklarını belirterek, yurttaşlara destek çağrısında bulundu.

Sağlık emekçilerinin 19-20 Nisan’da Türkiye genelinde yapacağı greve ilişkin destek çağrıları sürüyor. Greve ilişkin Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Siirt Şubesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Şube Başkanı Gülhan Tekin, her vatandaşın onuruyla çalıştığı, herkesin bir işinin olacağı, işsizlik tehdidi olamayan güvenceli çalışma yaşamı istediklerini; taşeronlaşma, sözleşmeli çalışma gibi güvencesiz çalışma biçimlerini reddettiklerini söyledi.

Tüm vatandaşlar için anadilde sağlık, kendisine ve çocuklarına insanca yaşam koşulları sağlayacak bir gelir talep ettiklerini ifade eden Tekin, yurttaşlardan nitelikli sağlık hizmeti için kendinlerine destek istediklerini söyledi. Tekin, sağlık kuruluşlarında alınan katkı ve katılım payı ödemeleri gerektirmeyen eşit, ücretsiz, nitelikli sağlık alınabilmesi için yarın Siirt genelinde yapacakları grevde tüm vatandaşların kendilerine destek vermesini istedi.

SES Şube üyeleri, greve çağrı için kent merkezinde yurttaşlara 5 bin adet el bildirisi dağıttı. (SİİRT)

ÖNCEKİ HABER

Türk Telekom’da TİS imzalandı

SONRAKİ HABER

On binler tek yürek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...