12 Haziran 2021 16:33

Malatya'da kadınlardan sosyal medya tacizine tepki

Malatya Demokratik Kadın Platformu, Eğitim Sen üyesi S.A.'nın sosyal medyada taciz ve tehditlere maruz bırakılmasına düzenlediği basın açıklamasıyla tepki gösterdi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

Malatya Demokratik Kadın Platformu, Eğitim Sen üyesi S.A. adlı kadının sosyal medyada taciz ve tehditlere maruz bırakılmasına sendika binasında düzenlediği basıl açıklamasıyla tepki gösterdi.

Platform adına açıklama yapan Emel Karakuş, olayın savcılığa intikal ettiğini, buna rağmen taciz ve tehditlerin sürdüğünü söyledi.

S.A.'nın telefon numarasının seks, evlilik ve tanışma içerikli sitelerde paylaşıldığını söyleyen Karakuş, "Arkadaşımıza yapılan bu karanlık, mafyavari takip, taciz ve tehdit, uzun yıllardır sömürü düzenine karşı insan hak ve özgürlüklerini, eşitliği, çağdaş ve adil bir düzeni savunan ve bu uğurda mücadele eden herkese, yıllardır sistematik biçimde yapılan zulümkâr bir uygulamadır" dedi.

Olayın takipçisi olacaklarını vurgulayan Karakuş "Yasaları hiçe sayanlar, arkadaşımızın mağduriyetinin üzerine bir de hakaret suçu işlemektedir. Konun takipçisi olacağız” dedi. (Malatya/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

Emekçiler ve tatil

SONRAKİ HABER

Bir inşaat işçisi daha iş cinayetinde yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...