10 Haziran 2021 09:26

Fatih Altaylı: Veyis Ateş söz verdiği açıklamayı yapmayınca izne çıkarıldı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili açıklama yapmadığı için Veyis Ateş'in zorunlu izne çıkarıldığını yazdı.

Habertürk ve Youtube'da yayımlanan programlardan ekrangörüntüleri 

Paylaş

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, mafya lideri Sedat Peker'in iddialarının ardından yıllık izne çıkan Habertürk TV anahaber bülteni sunucusu Veyis Ateş ile kurumda yaşananları yazdı. Habertürk yönetiminin Veyis Ateş’ten konu ile ilgili bilgi istediğini söyleyen Altaylı, "Veyis Ateş’in bir açıklama yapmaması üzerine kendisi zorunlu olarak izne çıkarıldı" dedi.

"YAZILI AÇIKLAMAYI YAPACAĞINI SÖYLEYİP YAPMADI"

Sedat Peker'in iddiaları sonrasında Habertürk kanalının ana haber bültenine çıkmayan Veyis Ateş, iddiaları doğrudan reddeden bir açıklama yapmadı. Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü yazısında Ateş'in kendisinden kurum tarafından talep edilen açıklamayı yapmaması üzerine "zorunlu izne çıkarıldığını" yazdı.

Altaylı yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Grup yönetiminden aldığım bilgiler doğrultusunda Habertürk tarafındaki gelişmeleri size aktarayım.

İlk gün, yani Sedat Peker, Veyis Ateş’in gazetecilik dışı ve gerek meslek, gerekse Ciner Grubu ilkeleri açısından kabul edilmesi imkansız iddiaları ortaya attığı an Habertürk yönetimi Veyis Ateş’ten konu ile ilgili bilgi istedi.

Ateş’in 'Bu iddialar tamamen yalan' demesi üzerine Ciner Medya Grubu olarak kendisinden bunu yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyurması istendi.

Veyis Ateş’in bir açıklama yapmaması üzerine kendisi zorunlu olarak izne çıkarıldı. Ancak Veyis Ateş o gün yapacağını söylediği açıklamayı aradan 5 gün geçmesine rağmen hala yapmadı.

Bu durumun grup açısından kabul edilebilir olmadığı çok açıktır." 

PEKER'DEN VEYİS ATEŞ TWEETİ

Veyis Ateş'in yurt dışına kaçtığı belirtilen Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’de ücretsiz kaldığını iddia eden Sedat Peker Twitter hesabından "Anonsçu veysi (ateş) hani açıklama yapacaktın, neden yapmıyorsun? Sen bir açıklama yap (hediyen bende hazır). Sadece de ki, ben hem 45 milyon konusunda, hem de otele çökmek konusunda aracılık yapmadım, yapmak istemedim. (Hepinizi deli olacaksınız)" paylaşımı yaptı. (HABER MERKEZİ)

{{434721}}

ÖNCEKİ HABER

Melis Danişmend'den açık hava konseri: Bundan daha güzel bir toplaşma olabilir mi?

SONRAKİ HABER

Tekirdağ'da 4 ayrı fabrikada çalışan 130 işçi yemekten zehirlendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...