08 Haziran 2021 14:59
Son Güncellenme Tarihi: 08 Haziran 2021 23:10

Sağlık Bakanı Koca: Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri aşı olmaya başlayacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin yarından itibaren aşı olmaya başlayabileceğini duyurdu. Bakan Koca, tiyatrocuların da bu kapsama dahil olduğunu belirtti.

Fahrettin Koca | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı programına bir grubun daha dahil edildiğini açıkladı. Bakan Koca,  müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin yarından itibaren aşı olmaya başlayabileceğini bildirdi. Bakan Koca, tiyatrocuların da bu kapsama dahil olduğunu belirtti.

Koca, Twitter'dan yağtığı paylaşımda şu ifadeleri kulandı:

"Aşı programımızda bir grubun daha aşılanmasına başlıyoruz. Müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri yarından itibaren aşı olmaya başlayabilecekler. Her geçen gün yeni meslek ve yaş grupları eklenerek ülkemizi en kısa sürede salgın gündeminden çıkaracağız. Bu güce güvenin."

Bakan Koca, tiyatrocu Behzat Uygur'un Twitter'dan sorduğu "Tiyatrocular yok…Acaba Abdülkadir albümünden müzisyen olarak değerlendirilir miyiz?" sorusuna cevap verdi. Koca, Uygur'a verdiği cevabında "Behzat Bey, sizin sıranız gelmişti zaten yaş grubunuz sebebiyle. Ama merak etmeyin, tiyatrocularımız zaten ilan ettiğimiz kapsama dahil" dedi.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İZENERJİ’de sözleşme işçilere sorulacak

SONRAKİ HABER

Trabzon Yomra'da AKP İlçe Başkanı’ndan sonra 5 meclis üyesi partiden istifa etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...