13 Mayıs 2021 12:00

AKP'li Ordu Belediye Başkanı Güler, Superonline'da yönetim kurulu başkanıymış

AKP'li Ordu Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'in, Turkcell'e bağlı bir firma olan Superonline'da yönetim kurulu başkanı olduğu ortaya çıktı.

Mehmet Hilmi Güler | Fotoğraf: DHA

Paylaş

AKP’li Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in aynı zamanda Turkcell Superonline İletişim Hizmetleri AŞ’nin yönetim kurulu başkanı olduğu ortaya çıktı.

CHP’li Deniz Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Yaparsa AK Parti yapar” notuyla birlikte Güler’in yönetim kurulu başkanı olduğunu gösteren bir belge paylaştı. “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mehmet Hilmi Güler’in aynı zamanda Turkcell Superonline İletişim Hizmetleri AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu tespit ettik. Yaparsa AK Parti yapar” ifadelerini kullandı.

AKP’DE BAKANLIK YAPMIŞTI

Güler, AKP’den iki dönem milletvekili seçilmişti. 2002-2009 yıllarında AKP hükümetinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak görev yapan Güler, Nisan 2019’dan bu yana ise Ordu Belediye Başkanlığı görevinde. Yani seçilmesiyle Turkcell’deki görevinin sonlanması arasında yaklaşık bir yıl var. Turkcell’in en büyük hissedarı ise Türkiye Varlık Fonu. (EKONOMİ SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

CHP’li Bakan: 10 bin ton çöp aylardır Türkiye limanlarında bekliyor

SONRAKİ HABER

Sağlık Bakanı Koca: Kısıtlamaların kademeli olarak kalkacağı günlere ulaşıyoruz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa