12 Mayıs 2021 20:41

Yaz geliyor, diziler final yapıyor

Yazın gelmesiyle beraber birçok dizi final yaparken, yeni sezonda devam edecek diziler de sezon finali yapmaya başladı.

Fotoğraf: Pixabay

Paylaş

Havalar ısınmaya başladı, yaz geliyor ancak salgın devam ediyor. Koronavirüs salgınından en çok etkilenen sektörlerin başında da dizi sektörü geliyor. Yazın gelmesiyle beraber diziler de birer birer final yapmaya başladı.

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün başrolleri paylaştığı Sefirin Kızı dizisi 52. bölümüyle ekranlara veda etti. Dizi, Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle kadrodan ayrılmasıyla gündeme gelmişti.                                                                                                  

MED Yapım’ın Fox TV için çektiği Baraj dizisi de 39. bölümüyle ekranlara veda eden dizilerden. Dizi, başrollerini Türkan Şoray ile Tarık Akan’ın oynadığı aynı isimli sinema filminden uyarlanmıştı.  

Kuzey Yıldızı- İlk Aşk dizisi de, bu hafta final bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin 64. final bölümü 15 Mayıs cumartesi günü Show TV’de yayımlanacak.   

SEZON FİNALİ YAPACAK DİZİLER

Elde ettikleri reytinglerle yeni sezonu kesin gözüyle bakılan Yasak Elma bu hafta sezon finali yapacak. 2006’dan beri her cuma ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisi de bu hafta sezon finaliyle ekranlarda olacak.

Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’u bir araya getiren Masumiyet dizisi 13. bölümde sezon finali yapma kararı aldı. Yapımcılığını 1441 Productions’un üstlendiği, başrollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Çağdaş Onur Öztürk’ün paylaştığı Akrep de sezon finali yapacak diziler arasında.

Ayrıca Alev Alev, Camdaki Kız, Bir Zamanlar Kıbrıs, Menajerimi Ara gibi diziler de sezon finali yapacaklarını duyurdu. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

ABD'de George Floyd'u öldürmekten suçlu bulunan polise 'ağır hapis cezası' işareti

SONRAKİ HABER

Beşiktaş Kulübü ve futbolcular Cenk Tosun ile Aboubakar, PFDK'ya sevk edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...