20 Nisan 2021 04:56

Esenler'de bir kadın boğazından bıçaklanarak katledildi

İstanbul Esenler'de Mahmutbey Yolu üzerindeki yeşillik alanda boğazından bıçaklanan 38 yaşındaki Yıldız Gül, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Fail ya da failler ise olay yerinden kaçtı.

Fotoğraf: Ekmek ve Gül

Paylaş

İstanbul Esenler'de dün akşam saatlerinde Yıldız Gül adlı kadın, Mahmutbey Yolu üzerinde bulunan yeşillik alanda boğazından bıçakladı. Fail ya da failler kaçarken kendi imkanlarıyla cadde kenarına kadar gelerek yardım isteyen Gül, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili araştırma başlatıldı.

Kadın cinayeti, Mahmutbey Yolu, Sultangazi istikametinde dün akşam saat 20.00 sırlarında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Yıldız Gül'ü yol üzerinde bulunan yeşillik boğazından bıçakladı. Gül ağır şekide yaralanırken fail ya da failler olay yerinden kaçtı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Gül, kendi imkanlarıyla cadde kenarına kadar gelerek yardım istedi. Yoldan geçenler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Gül'ü ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Gül, burada hayatını kaybetti.

OLAY YERİ İNCELEMESİ YAPILDI

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Çevredeki vatandaşlardan bilgi alan polis, güvenlik kameralarını da inceleme altına aldı. (İstanbul/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Tuzla'da 180 metrelik gemi karaya oturdu

SONRAKİ HABER

Ankara'da aşı kuyruğu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...