19 Nisan 2021 14:09

Mahmut Çınar, 2 yıl sonra 'Ben Sana Küstüm' ile müzikseverlerin karşısında

Mahmut Çınar, 2019'da yayınladığı 'Bul Beni' adlı solo albümünden 2 yıl sonra 'Ben Sana Küstüm' ile dinleyicisiyle buluşuyor.

Mahmut Çınar | Albüm fotoğrafı

Paylaş

İlk kez 2016 yılında yazdığı şarkıların yarı amatör kayıtlarıyla sosyal medya üzerinden adını duyurmaya başlayan Mahmut Çınar, 2017'den itibaren Pasaj Müzik / Garaj Müzik etiketiyle tekli çalışmalarını müzikseverlerle buluşturmaya başladı. 10 şarkıdan oluşan ilk solo albümü 'Bul Beni', Nisan 2019'da raflardaki yerini alan Çınar, ardından Türkiye'nin en köklü müzik gruplarından Ezginin Günlüğü'nün solisti oldu. Bir yandan grup çalışmalarını sürdüren sanatçı, şimdi yeni bir EP albüm projesiyle dinleyicilerin karşısına çıkıyor.

Üç şarkıdan oluşacak albümün ilk teklisi 'Ben Sana Küstüm', yine Garaj Müzik etiketiyle yayınlanıyor. Sanatçının adını ilk kez duyurmasını sağlayan 'Eski Bahar Şarkısı'nın duygusal dünyasında dolaşan bu yeni şarkı, sevdalının; görülmemenin, duyulmamanın, anlaşılmamanın ağırlığıyla aşık olduğu insana nihayetinde küsmesini anlatıyor.

Çınar, 'Ben Sana Küstüm' ile ilgili şunları söylüyor:

"Beni büyüten, dinlediğim, etkilendiğim müzikler arasında şüphesiz alaturka ve nispeten daha kaliteli ve özenli bir arabesk de var. Bunların, yazdıklarıma etkisi olmaması beklenemez. 'Ben Sana Küstüm', tam olarak bu etkinin bir sonucu. Şarkı ayrıca, kendimi şarkı yazarlığı konusunda daha özgür, daha rahat hissettiğimi de bana göstermiş oldu. Umarım bu duygu, dinleyicilere de geçer."

Sözü ve müziği Çınar'a ait olan şarkının düzenlemesi, Daniska grubundan Efe Demiryoğuran'a ait. Şarkıda ayrıca Çınar'ın daha önce düetler yaptığı Gözde Öney ve yine Daniska grubundan tanıdığımız Gökhan Tümkaya ile Evren Arkman da geri vokalde duyuluyor.

(KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

ABD’de 16 yaş ve üzeri herkes Kovid-19 aşısı olabilecek

SONRAKİ HABER

"Hapishanede kalamaz" raporuna rağmen tahliye edilmeyen mahpus Meclis gündeminde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa