17 Nisan 2011 08:45

Kılıçdaroğlu: AKP, insanı unutmuş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın dün açıkladığı AKP’nin seçim beyannamesine ilişkin, “Programda galiba insan unutulmuş” dedi.Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa merkeze bağlı Kısas beldesinde düzenlenen “Aşure Şenliği”ne katılmak üzere THY’nin tarifeli u&

Kılıçdaroğlu: AKP, insanı unutmuş
Paylaş

Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa merkeze bağlı Kısas beldesinde düzenlenen “Aşure Şenliği”ne katılmak üzere THY’nin tarifeli uçağıyla Şanlıurfa’ya gitti.

Kılıçdaroğlu’nu GAP Havaalanı’nda karşılayanlar arasında Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba da yer aldı. Partisinin seçim otobüsüyle şehir merkezine doğru hareket eden Kılıçdaroğlu’nun konvoyunun yolu, zaman zaman partililer tarafından kesildi.

Kılıçdaroğlu, ilk olarak Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı ziyaret etti.

Fakıbaba’yı son derece mütevazı ve alçak gönüllü bir kişi olarak nitelendiren Kılıçdaroğlu, bir gazetecinin, CHP Genel Başkanlığına seçildiği dönemde basında çıkan “Fakıbaba’nın partilerine geçeceği” haberlerini hatırlatması üzerine, “Fakıbaba bir halk adamı, halka ve Şanlıurfalılara hizmet ediyor, bizim adımız da Cumhuriyet Halk Partisi, yani halkın partisi, halkla kucaklaşmak istiyoruz. Partimize geçmesi konusu tabii ki kendi düşüncesi, elbette aramızda görmekten sevinç duyarız” diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün açıkladığı seçim beyannamesiyle ilgili soru üzerine de Kemal Kılıçdaroğlu, “Dinleme imkanım olmadı, benim yoğun programım vardı. Ama arkadaşlar aktardı, gazetelerden okudum.

Programda galiba insan unutulmuş” dedi.

Belediye Başkanı Fakıbaba’nın, “Mırra” (acı kahve) takımı hediye ettiği Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından, yürüyerek partisinin il başkanlığına geçti.

Kılıçdaroğlu, il başkanlığına geçerken partililerin ilgisi nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşadı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

YSK, milletvekili liste incelemesini bugün tamamlıyor

SONRAKİ HABER

Rekor kıran ihracatın şifresi: İthalat

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...