17 Nisan 2011 08:40

DES: Seçim beyannamelerinde memurun adı yok

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Genel Başkanı Gürkan Avcı, Türkiye 12 Haziran genel seçimlerine giderken hiçbir siyasi partinin seçim beyannamesinde memurlara grev ve siyaset hakkı ile eşit işe eşit ücret verilmesi yönünde hiçbir ifadeye rastlamadıklarını söyleyerek, “Siyasi partilerimiz seçim beyannamelerin

DES: Seçim beyannamelerinde memurun adı yok
Paylaş

Demokrat Eğitimciler Sendikası (DES) Genel Başkanı Gürkan Avcı, Türkiye 12 Haziran genel seçimlerine giderken hiçbir siyasi partinin seçim beyannamesinde memurlara grev ve siyaset hakkı ile eşit işe eşit ücret verilmesi yönünde hiçbir ifadeye rastlamadıklarını söyleyerek, “Siyasi partilerimiz seçim beyannamelerinde memurları unutmuş görünüyor” dedi.

DESAM tarafından DES Genel Merkezinde düzenlenen “Sorunlarımız ve Çözümleri – 10” adlı toplantıda konuşan Avcı, Türkiye 12 Haziran genel seçimlerine giderken hiçbir siyasi partinin seçim beyannamesinde memurlara grev ve siyaset hakkı ile eşit işe eşit ücret verilmesi yönünde hiçbir ifadeye rastlamadıklarını söyleyerek, “Siyasi partilerimiz seçim beyannamelerinde memurları unutmuş görünüyor. Aileleri ve emeklileriyle birlikte 10 milyona yakın bir kesimi oluşturan memur camiasının hesaba katılmaması büyük bir ihmal olması yanı sıra üzücü ve düşündürücü bir durumdur. Siyasi partilerimizi memurlar için AB standartlarında düzenlemeler yapmaları için göreve çağırıyoruz” dedi. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

CHP’liler Cihaner’in adaylığından memnunmuş

SONRAKİ HABER

YSK, milletvekili liste incelemesini bugün tamamlıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...